Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln säger allt..<3


siamesiska änglar



förundran är ett litet ord
för en oerhört älskvärd vän

saknad är ett litet ord
för den fruktansvärta smärta
att bli berövad sin själ
[läs; att vara utan dig]

snön yr runt ditt glada leende
(ser inget mer än det, och folk tror att jag är blind?
NEJ
bara drabbad av förundran)



siamesiska snöänglar är vi,
du och jag
förenade i iskall bomull,
himmlens sockervadd



















(ibland tror jag
att jag är dödligt lycklig)














Fri vers av Juliaah
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-02-09 15:47



Bookmark and Share


  J. Novkovic
~ tycker om värmen i den här! betygen berättar resten :p
2007-02-26

  hanziz
hahaha, det är vår ängel (;

den var helt underbart fin, julia!
älskar dej mest
2007-02-18

  Ezmeralda VIP
Ja du, sann vänskap (kärlek) ska man värna om. Tycker mycket om det sista inom parentesen.
2007-02-09

  Lilla My* VIP
Vilken fiin till en älskad vän...jag ryser!!
\"Siamesiska snöänglar är vi
du och jag
förenade i iskall bomull
himmelens sockervadd\"
Så vackert o sött på samma gång**
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah