Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var tvungen att skriva av mig..
Ibland tar ilskan över så starkt tyvärr...
(observera att det är bara känslor inget som jag tänker göra på riktigt)




Hämnd ljuva hämnd

 

Om jag hade en kniv

Skulle jag skära

så där lagom stort snitt

Över ditt vänstra bröst.

och sedan skulle jag sakta

låta blodet rinna

för att senare skära hjärtat ur dig

genom det lagom stora snittet

 

Om jag hade ett rep

Skulle jag binda fast dina händer så hård

att det börjar droppa blod från dina fingrar

Tills det skulle skapa en liten blodpöl runt dig.

 

Och sedan skulle jag

använda den vassa kniven igen

För att rista i ditt vackra ansikte.

Och spräcka dina läppar

med små, små snitt. 

 

Och efter det skulle jag

Kyssa dina spruckna läppar

dricka ditt blod

Och lämna dig

på din plats

för att DÖ

 




Fri vers av Nanno
Läst 699 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-02-09 22:14



Bookmark and Share


  wildrose
Aj aj aj... Dig vill man inte såra.
2012-05-20

    prana
haha den var lite härli! få ut sina demoner på pappret räcker dock.
2007-06-01

  devilsangel
Härlig, skön ilska. Formad till en bra och underhållande text.
2007-03-04

  Rozhan
oj oj - en ett starkt hat genomsyrar denna text! Vem är den lycklige - en förlorad kärlek? Zor baqauat (stark) text... abet naxoshbet!

hade bäst Kramizz
2007-02-27

  Lasseman VIP
Oj ja tänk! som vissa har sårat och förstört i ens liv, då är en hämndtext millt, jämfört med sår som sätter sig i själen, känner med dig, kram
2007-02-16

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Usch fick en rysning av att läsa denna, riktigt grymm, men du får verkligen fram hatet mot denna person, väldigt bra!
2007-02-11

  issac.a.m
En inre smärta av tusen vassa bitar
en ros av blod och en smärta som eld och en ilska som sjudande vatten..känns som någon har brutit ner dig tills inget är kvar
du fick lida ...sårad...såret som gett dig denna ondska och smärta
därför låter du din vrede flamma
2007-02-10

  Sanchez VIP
Kallblodigt!
(fast du tar ifrån spänningen lite med ingressen) hehehe
jag gillar den kirurgiska nogrannheten: \"sakta låta blodet rinna\", \"lagom stora snittet\", \"en liten blodpöl runt dig\" och \"med små, små snitt\"
2007-02-10

  misa
Kanske lite för barbarisk för min smak
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno