Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket vågar du satsa på din hjärterfärg?
Nöthand är ett pokerbegrepp som kan tvetydas.
Sju i antal, fem av dom i gemen sam.



Texas Holdém

------------- 2

Hon leker ut korten,
av smeksam valör
den fyrklövriga sorten,
som så varmt berör


All in, vett ut,
hjärterfärg på lut
pretty please, syna mig,
ville endast, bara dig


blodpumpar så varmt i dam
känslan mera vild än tam
in med rubbet, kärlekspoker
mindre Blyger, mera Toker

------------- +5


Men- två äpplens -tala dvärg
drar fulla hus emot min färg
oförvitligt kluckar Glader
och skribenten får nu spader

Butter man blir
över snöpligt pokerlir
Trötter och bitter
men Kloker han sitter

och höjer sitt glas
när mitt går i kras
Ropar glatt -salut!
om du sparat ditt krut

skulle du vinna
klöversöt kvinna.
Resa rask till samarkand
skåla -Prosit! överhand!


------------- =7





Fri vers av Antropofagen
Läst 895 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-10 11:13



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Härligt skrivet..här var det givet..och så fröjdeligt med dvärgarna sju där spelandes ju..lägger mig inför detta..kram
2008-08-22

  lodjuret/seglare VIP
blir som allez matt av läsningen
säg Bagarn, är det sista jäsningen?
Kommer Blåbärskungen på besök
är det fot o boll mitt i ena kaffegök?
Ser ut som något historiskt velat dröja
med pokerfejs och snitzlad tröja
en text av yppersta fantasteri
sagolik, ömhjärtad, sorgenfri

fyra klöver? Nej, Fem ruter förstås
2008-03-27

  Diffusiaria
snyggt
2007-12-06

  Inkarasilas
Aaaaaaah mitt spel, Perkele!
Ny giv och du sopar banan,
vad blev det, spelar du som maniac
nja tror inte det iskall och synar
bluff, ah och jag ser bara Potten,
ja det är faaaan, bara Quads över dig,
tjo! *vimsar runt i kortleken*
2007-11-07

  Lilla My* VIP
Snyggt pokerspelande med Snövit o de sju dvärgarna**
2007-03-23

  lodjuret/seglare VIP
kan du skriva sånt här
hjärtevärmande kör
blir nästan kär
ooo, jag tror jag döööör

fem flugor i phantomen
ger jag dig, du upphöjde
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen