Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen snurrar fortare.

När stressen ökar, så snurrar världen fortare.


Tillslut orkar jag inte mer, då faller jag mot marken.

Och jag slutar långsamt att andas.



Jag dör i en värld som snurrar fortare än vad jag klarar.



Men du hör fortfarande min puls slå, för dej.

Ge min mun-mot-mun metoden.


Så kanske vi får leva tillsammans, i en värld som snurrar för fort.




Fri vers av Linda^^
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-02-10 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^