Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan

mörkret skrämmer mig inte
höjder är jag inte rädd för
spindlar tål jag
blod får mig inte att må illa
Gubbarna i parken skrämmer mig inte heller
tystnaden är jag inte rädd för
sprutor får mig inte att skrika

men för dig gråter jag.




Övriga genrer av ettjag
Läst 740 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-10 11:37



Bookmark and Share


  Szelest
Den är SÅ bra!!! bara så bra! Sparad som bokmärke :-)
2007-05-17

  Merrlina
*ryser*
bra
2007-05-08

    Bli Opersonlig
sådär, precis sådär känner jag mej. förutom gubbarna i parken som tar upp och röker använda cigaretter från marken och mörkret när ingen finns där..
2007-04-28

  Gawain VIP
Inget är så skrämmande som rädslan för svek...

Bra skrivet!
2007-04-20

    ej medlem längre
aj.det gjorde ont i mig att läsa det här.
för så känns det nästan ibland.
2007-02-10

  Nanno
väldigt bra skrivet..=)
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag