Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man känna att livet... bara är ordet bajs och inget annat... när alla kännslor är avtrubbade... när knäna känns lealösa... och när hjärnan tydligen bestämt sig för attt sova...


Helt enkelt bajs...

Det kan kallas bajs.... mycke bajs.... stora korvar... som e bruna å stinker... de brukar ligga i toan men också ibland i en blöja.
bajs bajs bajs.... varför ska det just heta bajs... när allt är BAJS? Det låter så fånigt att säga att allt är bajs... även fast allt är bajs...
bajs bajs mera bajs... fuck this shit... ja menar shit är också ett ord för bajs... men skulle då \"fuck this shit\" betyda \"knulla det här bajset\"? känns meningslöst... väldigt meningslöst.... fan viken bajsröra!!!!




Övriga genrer av astrid...
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-02-10 11:42



Bookmark and Share


  Freya
HAHAHA!! Fuck this shit
haaaaaaahhhhhhhhahahahaha
hahahahaha

jag kommer aldirg växa bort från kissochbajsåldern.. :\')
2007-02-21

  GothPrinsessa
ojojo hjärnan arbetar på högtryck...^^
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

astrid...