Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett frö 2

 

Bedövad av dunkandet

och berusad av dess skönhet

började jag skötta hjärtat

med största omsorg.

 

Regnbågen från

bevattningens solfjäder

visade mig

att guld kunde hittas

överallt i min trädgård.

 

Hjärtat växte fort

spred sin energi

och väckte prakt

till liv

som jag inte ens

vågat drömma om.

 

Blommor började prunka

fruktträden bära frukt

och fåglarnas sång hördes

dag som natt.

 

Hjärtat lyste som en sol

och gav allt mer liv  

i den lilla trädgården

som blommor och bin.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 512 gånger
Publicerad 2007-02-10 15:20



Bookmark and Share


  sabina stark
Den här texten berör. Känns starkt i mitt hjärta. Jag älskar den. Tar som bokmärke.
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf