Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ligga med Ola Salo

Du kallar det ett statement

Men baby, det vore poesi!




Fri vers av Lady_A
Läst 547 gånger
Publicerad 2007-02-10 21:18



Bookmark and Share


    majbarn
har du ändrat denhära?
jag har för mig att det var
\"men jag kallar det poesi\" istället för \"det vore poesi\".
är det något jag bara fått för mig?
2007-03-24

  katastrofromantiker
Hihi den här gjorde mig glad :)
Så kan det vara.
2007-02-12

  Isla Estrecho
hahahaha kort, ärligt och koncist! Kul!
2007-02-11

  frig
haha
ja det vore fan ljuvlig poesi,
det är det här med,
2007-02-11

  Lars Granlöf
Med Ola som far?
Ja han orkade ju bära lärarinnan
som har hand om många barn. =)
2007-02-10

    majbarn
men shit, du är ju helt gorgeus.
haha, precis vad jag tänkte när jag kollat på melodifestivalen!
fast om jag var du skulle jag ta bort utropstecknet i rubriken, den ger lite av en klämkäck-känsla. men annars, wow.
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A