Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan man kanske känna när man tror att kärleken äntligen är rätt...


Slut på väntetid



Äntligen

Genom eoner
av liv
Alltid slutat
i kiv
Äntligen
Ta sats

I glädje
Rullar
Vår tid
Igång

Komma dig
Nära
Så oerhört
Min kära

Tillsammans
bygger vi hus
Så klart
Vårt ljus

gnistrande
stjärnregn
faller
strålande kristaller
månen
så klar

lyser
upp
natten
för
oss

2006-10-17




Fri vers av Solgladje
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-02-10 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje