Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sommar.


Vi satte eld på universum

Och vi var nördarna
Men vi satte eld på universum
Och för fan vad kul
Vi hade


Och vi badade om nätterna
Struntade i att klä av oss
Simmade runt som prinsessor
Med kläderna på i vattnet


Vi levde i musiken
Och skrek av glädje
Emellan tårarna
Men för fan
Vad underbart det var




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-02-10 22:53



Bookmark and Share


  eatinginside
Fantastisk! Vilken härlig känsla du förmedlar!
2007-07-14

    nattbarn
Jag vill ha det så igen. Jag vill ha en till sån sommar med dig. Och i sånna fall kanske vi kan följa E6:an mot Rom.
Saknar dig.
2007-02-11

  Smultris
Fasiken, detta gillar jag...

\"Och vi var nördarna
Men vi satte eld på universum
Och för fan vad kul
Vi hade\"

Helt underbart:)
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie