Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I går väcktes den åter upp, saknaden...



Till min vilsna mamma 19 år senare

Det är nitton år sen
du valde bort oss
och livet

Den svarta sorgen
och all min vrede
är borta
men...

Det finns stunder
då jag ännu kan känna
en vemodsvarm
ömsint
saknad

De stunderna
ger din livstid
en mening

det vill jag inte ta ifrån dig

jag vill aldrig lämna
den
saknaden





Övriga genrer av carimba
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-02-11 10:10



Bookmark and Share


    Mejja
Dessa dina ord och rader griper tag och om mig. Saknad och tårar men också så mycket mer.
2007-02-16

  madinsane
just sådär är det.
även du väcker saknad i mig med dina ord.
vilken vacker hyllning.
2007-02-11

  Rachel Roth
din dikt berör på djupet
du förmedlar en så stark
medkänsla med din vilsna mamma

tack!
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

carimba