Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting alls


Lisen

Jag vill inte leva
Jag vill inte dö
Jag vill inte ljuga Jag vill inte
Ljuga Jag vill inte tala sanning Jag vill inte
tala

Jag vill inte bli en annan Big Brother hora Jag vill inte
vara feg Jag är tolv och bara tolv
Jag är inte stor, mäktig eller glad. Jag är inte rik
Jag är tolv inte bara tolv jag vet allt om ingenting

Jag är okysst okär oälskad och oskuld
Jag vill inte leva Jag vill inte dö Jag vill inte
vara här

Tårar är inte vackra när folk gråter
gråter sorg gråter kärlek
är fult kärlek är inte
sant är inte sant är inte
tillräcklig när folk gråter
och hårda slag och hårda glas
skärvor av det som aldrig var
Det jag inte är bevis på
Jag är tolv Jag vet allting Jag vet vad folk säger
När jag ligger med hög Kent i öronen och
Sjunger högt och inte högt nog över vinglasen
Som krossas av kärlek och fult gråt tränger in och
smittar av smittar som TBC
in genom lungorna och ut genom
ögonen De fula tårarna som inte
är bevis på kärlek

Jag vet allt jag inte vill Jag vet allt Jag är
oälskad okär Jag vet att
Jag inte vill vara och gråtas till sömns
gråtas till sömns med kärlek som skaver

Jag vill inte leva
Jag vill bara dö
Jag vill inte vara tolv




Fri vers av fannen
Läst 604 gånger
Publicerad 2007-02-11 20:25



Bookmark and Share


  jaghetersara
alltså: svamligt på ett bra sätt.
2007-03-31

  jaghetersara
superbra. svamligt. fint.
väldigt svamligt. väldigt fint.
hejdå
2007-03-31

  Amina
Jättefin...!!!
//amina
2007-03-05

  Paraply
oj. shit. jag har alltid tyckt att du skriver bra; om jag kan säga bra utan att det låter litet. det är inte menat litet. men herrebasker vad bra detta var. i början så var jag lite tevksam eller vad amn ska säga men sen så ökade allting och det långa stycket var underbart och svamligt och ganska likt all kallabalik i mitt huvud. och sedan så kom \"tolv\" tillbaka och \"vill inte\" och \"leva\" och \"dö\" och det band ihop det hela till nån sorts skrikande tankebana. typ. vad trevligt; att det inte bara är jag som har stenar i huvudet.
du borde inte skriva att det är \"ingenting alls\"
för det är det som är grejen;
att detta är allting.

och jag måste citera samma grej:

Jag är okysst okär oälskad och oskuld
Jag vill inte leva Jag vill inte dö Jag vill inte
vara här
2007-02-19

  verkligen
fan ingen har kommenterat
och jag vet inte vad jag ska skriva

\"Jag är okysst okär oälskad och oskuld
Jag vill inte leva Jag vill inte dö Jag vill inte
vara här\"

är riktigtbra
och frå mig att tänka
kan inte säga så mycket mer
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum