Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minimum

åh

existens

stjärnor kan inte falla

bara sugas in

till maximum

människor

existerar

livet kommer falla

vackert hår

brinner redan

du kommer inte märka

när du själv

står där

helt själv

redan fallen

önskar att livet

ändå inte

existerade

att stjärnor ändå

kunde falla

att livet föll


utan kärleken




Fri vers av verkligen
Läst 1010 gånger
Publicerad 2007-02-11 21:56



Bookmark and Share


  Lovesick
oh
jag tycker verkligen om den här texten.
speciellt slutet
-underbar-
2007-03-05

    Sushi
det bara flyter
så fina ord
nu blir jag lite lessen



men det kanske är bra
för då skriver jag bättre

tack
2007-02-26

    Morbide
shit sjukt bra poesi :)
2007-02-19

  Lollan_
jag gillar den, den är, fri.
Fåordig, men det är bra, den är bra.
Du är jättebra och jag gilar texten!
(Förlåt för att jag skriver en kort tråkig kommentar)
Linn.
2007-02-15

    Mortalis
Hoo, den här krävs att fundera på. Även om jag inte riktigt förstår hela texten, så gillar jag sättet du skrivit på och vad du använder dig av. En sånhär text behövs verkligen, bland alla dom där sjävklara dikterna! Tack för lässtunden :)
2007-02-14

  hallon
oskar, nu har jag läst denna säkert tusen gånger
o jag förstår fortfarande inte.
2007-02-14

  Freya
nej. jag vet ingenting nu. vet inte om jag gillar den här eller inte. För din förra (visst var det den förra.. det känns som tusen år sen..) Den var så himla bra, och nu kan jag inte tycka nått är bra. men den är bra. och jag tror jag behöver läsa lite texter som man kan gråta till.

(asså den här är bra, lyssna inte på mitt övriga svammel..)

2007-02-13

  fannen
vad skriver man till en sånhär?
helt fantastisk ju
jag har aldrig förståt hur man gör det så
2007-02-12

  le nu
verkligen*vacker! mycket rymd för tanke. En som man kommer minnas.
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen