Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej, jag ville skriva någonting. Men det blev inget utav det, tillslut blev jag bara så frustrerad (som vanligt) att jag inte orkade.


Lika meningslöst som något annat....

Det löper ingen röd tråd genom min existens
jag mer bara
balanserar på en tunn lina
trippar på tå
vill inte störa dig
förstöra mig eller


Jag var så jävla ensam igår du vet
när jag kom hem
efter att ha drunkat i sprit
åt nudlar med grillkrydda som inte smakade någonting
ingenting

då var jag ingenting
och du var
inte heller här
utan någon annanstans


Utanför fönstret på gatan
kör människor förbi i sina bilar
bitar av järnskrot och atomer
projektiler som för dom
någon annanstans
och här inne sitter jag
krisar med sönderbränd tunga och
musik som inte går att sjunga med i

och hej
Jag kan inte dansa disco




Fri vers av unhappyvoices
Läst 899 gånger
Publicerad 2007-02-11 23:42



Bookmark and Share


  carmie
Den är lite virrig tänkte jag först men samtidgt mysig. Nu tänker jag att den är mysig men att den röda gtråden är lite sne men rätt bra ändå.
Jag tyckte om det , det var fint och enkelt inte riktigt slutet för det kom plötsligt, tror det var för kort för mig, men inte dåligt, mer att jag blev trött (och förvånad) på att det tog slut.
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.