Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken i mig

När jag var liten fick jag alltid höra,
vilken glad liten pojke jag var.
Undrar vart han tog vägen?




Övriga genrer av Dionysius
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-02-12 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius