Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det du inte visste fanns.



hon klär sitt liv med skymning
och du är så trött
så trött på att allt det vackra
måste göra ont


hon är rädd för de ensamma
ändå är det till dem hon drar sig
hon målar mörker
som om hon förnekade en morgon


och du ser så mycket mer
än cyan i hennes ögon
det skälver brinner skaver
i det du inte visste fanns


hon klär sitt liv i skymning
och visst klär det henne


men det skälver brinner skaver rasar samman

och du


vänder dig bort




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 813 gånger
Publicerad 2007-02-12 00:06



Bookmark and Share


  Johannes
Du målar alltid upp vackra bilder med ett slags vemod...

...som en gammal svart&vitt film eller ett gulnat fotografi.

Alltid med en slags längtan som skälver brinner skaver rasar brister samman...
2007-02-12

  Peter Stjerngrim VIP
Kan inte annat än instämma i det Andrea så väl redan givit uttryck för om detta flöde - men det gör ont att läsa mellan raderna för det är i det outsagda det smärtsammaste partierna är som allra mest berörande ...
2007-02-12

  Elin R
det här var en finslipad text, liksom stilig.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP