Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
len gammal text jag hittade i en gammal dagbok. jag tycke den var fin.


fylla år

fylla år
balansera mellan barnaben och byxmyndig
mamma snälla låt mig bara ligga i din famn
vill du lära mig cykla
vill du förklara för mig

varför är jag så ledsen
varför klarar jag inte av att leva
med dig
utan dig
varför ler jag
varför är jag
vem är jag

fylla år
vara glad
fast paketen i papper och rosa snören
egentligen är tomma på det
som står på önskelistan

misstag
tjuvröker
tjuvlever
hur ska ni kunna veta
tjuvler
hur ska ni kunna veta


samma år
samma sak
jag har stannat i tiden
när jag blev glad
för att ni bara fanns där




Fri vers av tuss
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-02-12 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss