Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pour Ash, mon amour



mon âme connais ton âme

mon coeur est á toi

ne l\'oublie jamais

parceque c\'est la seule veritée

je tiens pour certaine




Fri vers av le nu
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-02-12 19:57



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Magnifique, vraiment....

Min franska är skolboksstapplande, minst sagt. Men detta överstiger alla språkbarriärer.
Speciellt \"mitt hjärta känner ditt hjärta\" tycker jag om.
Det lilla formatet tilltalar mig.

// Jessica Ewa
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

le nu
le nu