Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver en uppslagsbok #2

Att vandra
från dikt till dikt
hejda sig
och likt en Strindberg
på julafton betrakta
de varma orden
från den kalla utsidan
och känna väggen
mellan mig och allt som sägs

Då är det uppenbart
att jag aldrig har älskat
Att poeterna här talar till mig
på ett främmande språk

Tragiskt med all förlorad tid
eller ljuvligt att ha det roliga kvar?




Fri vers av Anders_A
Läst 566 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-12 20:32



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Du tar orden från mig, men har förädlat dem vackert! Känner precis igen dem och situationen, oerhört pricksäkert beskrivit.

Bra slutsats, men behöver det vara antingen eller? Kan det inte vara
tragiskt hur det har varit fram tills nu, SAMTIDIGT som det är hoppfullt inför vad som komma skall?
2007-02-22

  Mangal VIP
En tuff insikt. Välkommen i klubben. Väl formulerat. Och ett HOPPFULLT slut, i mina ögon.
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A