Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla

Att värja sig
för hans blickars pilar
eller orden som ramlar ur hans mun
Att glömma hur mjukt allt faller sig
när snarorna lossats
och allt som lever och brinner i mig
vill bli hans

Som att dö av hunger
med brödet mitt framför en
Som att avböja vingar
- och falla




Fri vers av Neena
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neena
Neena