Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg

Jag har lärt mig om det regnet viskar
bakom gatorna
och under staden
Kamouflerade budskap hukar i mörkret bakom hörnen
och noterar noggrannt
namnen
på de vägar jag beträder

Jag hör knappt stegen längre
av den tanke som alltid går med mig hem

Jag hör knappt
och jag känner inte vinddraget
av ficktjuven
som kväll efter kväll stjäl mitt hjärta




Fri vers av Neena
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-02-12 21:56



Bookmark and Share


  smintellivis
Dina dikter ger så mycket känslor, man förstår precis hur du menar, eller inte..
2008-02-23

    ej medlem längre
Det finns mycket i den här dikten! Är lite för trött för att förstå den nu, men jag tycker om den, den är vacker.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Neena
Neena