Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rädsla... kommer det att vara?


Varför

Varför
Kom
Du
Nu…

Rörde omkring
Fattade tag
Sällsamt
Underbart

Känsla
Av
Ofattbarhet
Stumhet

Rädsla
Förunderlighet
Gnistrande
Stjärnor

I dunklet
Glimrar
Vackert
Är

Det
Ett
Tomtebloss
?

23/10-06







Fri vers av Solgladje
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-02-12 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje