Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mardrömmen

ibland är det skönt o vakna upp
och inse att det är en dröm

ibland är det skönt att få drömma sig bort
från den verkliga mardrömmen




Övriga genrer av minette
Läst 609 gånger
Publicerad 2007-02-13 02:37



Bookmark and Share


  HedgeHog
Så sant, underbart skrivet med dessa få rader.
2007-03-22

  nettizen
Absolut! Så är det definitivt.
2007-03-06

  Agnes
Hua så klockrent!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette