Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag låter dikten tala för sig själv...om en av de största passionerna i mitt liv!


I\'m addicted!

 
I'm addicted to music,
and I love to dance!
Together with other people united,
into a world of magic trance.

I'm addicted to music,
and the rhythm of hard bass!
The sound that gives me,
my always smiling face.

I'm addicted to music,
I don't need LSD!
I don't have to smoke hay,
to live my life in ecstasy.

I'm addicted to music,
it's what makes me high!
The sound of harmonic melody,
is all I ever need to fly.

I'm addicted to music,
my dealer is the DJ!
Music is my divine drug,
it's the only right way.

I'm addicted to music,
whenever I get a chance!
It's my biggest passion,
my everlasting romance.





Fri vers av Freeman
Läst 779 gånger
Publicerad 2007-02-13 15:10



Bookmark and Share


  StompJossan
mihp! underbart ^^

musiken och dansen är allt som finns!
bonusen är allt underbart trevligt folk som finns där att dela kärleken till kulturen med <3
2007-02-16

    Elie
man behöver bara musiken för att dansa, inget annat.
du beskriver din kärlek till dansen på ett fantastiskt sätt!
2007-02-15

  Merrlina
<3<3<3
2007-02-13

  Lithia
Ja vem behöver droger när det finns musik!? Hääääärlig dikt tycker jag!
2007-02-13

    Lindizz
En så underbar dikt...dansar oxå!! *ler
2007-02-13

    sunnanvind
Härligt glad som man rycks med i!
2007-02-13

  Malin_S
Guuud så underbart klockren :D
2007-02-13

  nettizen
Härligt vännen, dansa på. :)
Livet ska vara fyllt av musik och glädje.
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman