Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös brevid mig

jag vaknar
mitt hjärta sömnigt kallar
hem själen som
under natten vandrat

hjärtat intill mig
har inte fått en blund

det måste riva i dig
som mot mina revben
det är mig plågsamt
att inte kunna dela med mig

om jag bara kunde

byta ditt blod
mot söt varm crème
se dig sluta dina ögon
med ett leende

sömnlös

brevid mig

mina timmars andetag

kväver de inte dig?

jag skulle slå in
med finaste bomull
knyta fylliga rosetter
av lenaste satin

bedda dig in

i drömskogslakan

ta dig smekande

från denna värld

dra dig ner i djupet
dit vill jag sänka dig
om jag bara kunde
sömn skänka dig




Fri vers av le nu
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-02-13 16:49



Bookmark and Share


  candela
det här var fantastiskt vackert...
vilken kärleksfullhet.

\"det är mig plågsamt
att inte kunna dela med mig\"

det smärtsamma att inte kunna hjälpa fast viljan finns...

njutningsfull godnatt saga..

\"...kallar
hem själen som
under natten vandrat\"

det stycket är underbart...det gör det magiskt!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

le nu
le nu