Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


När mina fingrar blivit blåa

När mina stefrusna fingrar sluter sig runt den varma tekoppen är det lätt att låtsas
Det är lätt att inbilla mig att det är dina händer som värmer upp mina

När håret reser sig i min nacke och jag drar halsduken ännu ett varv om halsen är det lätt att hoppas
Lätt att önska att det någon gång kommer vara din andedräkt som skänker värme åt min hals.

När jag sakta går hemåt i mörker och kyla, omsluten endast av musiken blundar jag.
Jag låtsas att det inte är någon annans gitarr än din
Inbillar mig värmen i dina toner
Hoppas på kärek
Önskar en serenad
Sjunger tyst med i sången, så gott som ser dina ansiktsdrag, dina ögon

Så går jag, och låtsas.

Tills jag öppnar ögonen och inser att inget är sant
Inte ens du finns.




Fri vers av 3_miles_high
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 20:09



Bookmark and Share


  Annicka
Tilltalade mig på ett härligt sätt, tycker jag kände igen mig i texten.
Mycket fint!
2007-03-06

  JamesDean VIP
vackert samt stark.. bokmärker!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high