Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släck lampan och kom och lev med mig. min käre demon.


jag tycker inte om ljuset.
ta bort ljuset.
det förstör min vackrast bild av dig.
en vit varelse i det ogenomträngliga mörkret.
din hud lyser.
och dina tänder gnistrar när du ler mot mig.

ta bort ljuset.
det förstör.
det förstör din vackra hud och dina glödande ögon.
jag kan ju inte se glöden,
om du tänder lampan.

ta bort ljuset.
jag vill inte att du ska bli som alla andra.
vanlig.
mänsklig.
förutsägbar.
låt det förbli släkt.
låt oss förbli opåverkade av den grymma värkligheten.
omvärlden.
i mörkret kan allt hända.



ta bort ljuset.
nu ser vi ju bara alla felen.




Fri vers av rosentagg
Läst 667 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 20:27



Bookmark and Share


    Suicide
väldigt vacker med mkt känsla!
2007-02-14

  Ankan
Du skriver vackert, det blir ett härligt oväntat flöde när man läser eftersom du har satt in så många punkter. Bra skrivet!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg