" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"How do you walk, with your head held high?\"


Att vara är inte att bara finnas, man måste leva med.

Vissa saker förändrar.
& just nu vill jag bara vara.
För du vet väl att, jag bara är.

Titta hitåt om du blir nyfiken.
Fröken svår kollar tillbaka, såklart.
För blickar är det enda hon kan möta.
Havets vågor är för tunga för hennes hjärtslag.
Strandens sand rispar mjukt mot hennes bara fötter.
Något viskar ditt namn i hennes öron.

Varför kollar du inte hitåt?
Varför möter du inte hennes blick?
Det enda hon klarar, och det tar du ifrån henne?
Ovanligt.




Fri vers av inspiration.
Läst 513 gånger
Publicerad 2007-02-14 12:30



Bookmark and Share


  fröken
njutning
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.