Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket..?

Ja... visst. Du har rätt.
Jag vet att jag blir för mycket ibland.
Men det blir så när jag har allt som inte de andra har,
plus jag, själv.

Haha!

Kanske lite för mycket för dig. Mer än du klarar av.
Little boy.

För mycket av det goda.




Fri vers av synda
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synda