Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livrädd


rädslan är
värre
än
livet




Fri vers av Flodhäst
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-02-14 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst