Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag.

Din kyss gör mig svag,

Jag andas som om jag drömmer, i varje andetag.

Håll om mig hårt, för idag är det alla hjärtans dag!




Fri vers av Linda^^
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-02-14 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^