Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag som denna behöver man ibland tänka till (alla hjärtans dag)


Vad är kärlek


Vad är kärlek?

Skönhet, varma och omtänksamma ord
Den underbara moder jord
Värmen i din medmänniskas öga
När du i bastun ska dig löga

Kärleken fyller mitt bröst
När jag en medmänniska ska ge tröst
På en liten baby magen pussa
En liten lucia ska för mig lussa

När barn och barnbarn till mig komma ska
Då blir det absolut en jättebra dag
Våga tro det finns nåt mer
Om det varje dag jag ber

Skönheten i en blomsterbukett
Man kan knappt se sig mätt
En fjärils vinges slag
Vilken underbar dag

En blick från en mans öga
Där barriären hjälper föga
Som säger du är vacker som få
Det får mig att gott må

Kärlekens blåa blomma
Vill jag gärna fånga
Stoppa igen hålet i mitt bröst
Gärna få lite tröst

Ge och ta, det är givet
Inte bara tidsfördrivet
Ta mig ej för given , snälla, rara
Då försvinner jag bara

Jag vill tro att det finns nåt mer
Än bara sex och kel
Nog så viktigt är
Men visst behövs det nåt mer?
2006-08-03




Fri vers av Solgladje
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-02-14 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje