Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex fullmånar




sex fullmånar

har passerat sedan dina händer

var mina

sedan våra liv var våra

och tiden rann ifrån oss


tack och lov gjorde vi rätt


trots friheten vi gav

jagar ibland ensamheten

min singel själ

saknar att saknas

och längtas efter

av dig

av någon

kanske av mig...






Fri vers av Elin Sundström
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-27 21:13



Bookmark and Share


  Skosnöret
Vackra tankar. Tar tag i mig och jag kan utan vidare lokalisera den känslan du beskriver. Vacker lyrik! MM!
2007-03-20

    Lindizz
åh så fint, du lyckas beröra mig, känner saknaden och längtan..
2007-02-28

    Sony
så vackert skrivet, saknaden är nästan värst eftersom den finns där och man kan inte göra något åt det mer än att längta.
2007-02-28

  Merrlina
tyckte jag med om
2007-02-28

  Madicken1978
Den här tycker jag om! Jätte fin!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström