Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev och bryt.

Det gör ont när varje tanke och känsla är gjord för att censureras.
Leva innanför ramen, den som är grå och trist.
Brinn annars, brinn.




Fri vers av seratonin
Läst 524 gånger
Publicerad 2007-02-14 20:02



Bookmark and Share


    dermonds
Så fint, så sant
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

seratonin