Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla och blod. Blod och kyla.

Jag hostar blod.
Det är blod som det smakar.
Mina tankar är blod.
Allt är blod.
Allt är inte blod.
Temperaturen är låg.
Jag ser endast kyla.
Det och blod.
Kyla och blod.
Blod och kyla.
Döda mig.




Fri vers av seratonin
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 20:06



Bookmark and Share


    dermonds
rått, in your face, precis min smak (:
2007-02-23

  Merrlina
mkt bra
hittar inte ord
bokmärkt
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

seratonin