Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att finnas

Helt själv går hon i korridoren. Nedstämd och ensam.
Någon ropar \"Hej!\" och hon tittar hoppfullt upp på personen. Ler. Känner lyckoruset över att finnas komma över henne, men så hör hon de där fruktade orden... \"oj förlåt, jag trodde du va någon annan.\"




Fri vers av september07
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-02-14 20:57



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
så fruktansvärt sorgligt - den känslan förmedlar du väldigt bra!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

september07
september07