Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomrum


snälla fyll mig med något stort
jag aldrig lyckats ge mig själv

krossa alla speglar

skriva nya regler
om hur skärvor är det vackraste av ting




Fri vers av Jack
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-02-15 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack
Jack