Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kusin är i australien. Sedan ett och ett halvt år tillbaka


I australien har dom sommar på vinter

Jag tror inte hon förstår hur mycket hon finns kvar här
hur många stjärnor jag räknar som hon inte längre kan se

hur många tankar jag sjänker henne

och hur mycke jagän tror på henne
är det svårtatt tänka sig att Australien ligger på jorden




Övriga genrer av Jinzan
Läst 578 gånger
Publicerad 2007-02-15 14:20



Bookmark and Share


  Markattan
Enkelt vackert om saknaden efter någon man tycker om.
2007-03-15

  osynlig
Så vacker.
\"och hur mycke jagän tror på henne
är det svårtatt tänka sig att Australien ligger på jorden\"
det är svårt att tro att någonting som är långt bort ligger på jorden :/

jättefin
2007-03-10

    Tuva Lisa**
Jag förstår att du saknar henne :o Hon saknar nog dig också :) Jag brukar iaf sakna mina släktingar när jag är i Australien ;-)
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan