Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är evig, men föremålen växlar...


Han kom...

Det kom en vind
Varmt smekte den hennes kind
En droppe föll sakta ner
Han kommer aldrig mer

En svag nyans
Sicket trams
Tänkte hon
Varför känner jag mig så tom

Han var ju så varm
När han låg på min barm
Han talade smeksamt
Ibland mycket retsamt

Men varningssignaler kom flera
Han grubblade alltmera
På hur hon var och
Hur hon gjorde
Allt var inte som han tyckte hon borde

Erfarenhetens demoner
Funnits med i eoner
Sade henne att
Fortsätt såhär så blir du matt

Ingen idé att mera kämpa
Trots metoder att tillämpa
Vill orka ha ett bra liv
Utan tjafs och kiv

10/2-07




Fri vers av Solgladje
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-02-15 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje