Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlande, pärlande ner för dina kinder



Drömmar försvinner, rinnandes ur dina ögon

som små bäckar









Fri vers av Mortalis
Läst 808 gånger
Publicerad 2007-02-15 20:40



Bookmark and Share


  Freya
äh. det r inte ens någon idé att jag ska försöka skriva nått långt och roligt, du får helt enkelt nöja dig med:

fint
2007-02-21

  joss
kort men ändå så otroligt klockrent. förtrollande
2007-02-19

    majbarn
<3

förlåt
det är inte tillräckligt av kommentar
men jag har inte fler ord
2007-02-16

  Mordnilap
Det är så vackert och kort och tillräckligt. Precis perfekt.
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mortalis