Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imperfekt....



Vill inte leva nu... inte sen, utan då...
vill känna denna omtalde kärlek... denna omtalade lycka...
vill till min dröm, min dröm om havet... vill känna vattnets kraft föra bort min kropp längst havets stränder... känna mina fötter rispas upp gång på gång mot botten...
vill känna smärta... lika stark smärta som tomheten utgör...
så svårt kan det väl inte vara... att uppfylla min dröm?




Fri vers av astrid...
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:00



Bookmark and Share


  maria laakso
jaa att uppfylla drömma skulle nog man gärna vilja...
DU är ju hur dukting som hälst på att skriva diker kramar maja
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

astrid...