Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit

isens spasmartade blänk
och alla ljud som väcks till liv
bortom stadens öron
i skydd av skogens nät

solens förstulna leende
blott en skiftning i skuggorna
ett litet livstecken
och värmesprång
framåt

isens klarhet
snöns vithet
himlens disiga vishet

tystnadens parlör
i bildspel
framför ögonen

vit evighet





Fri vers av Arwen
Läst 695 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-16 00:40



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
\'isens klarhet
snöns vithet
himlens disiga vishet\'

förutom hela dikten
så fastnade jag speciellt vid de orden

och klingar med

vackert
2007-02-17

  lodjuret/seglare VIP
känner mig schack och matt av denna text
är du säker på att den sprungit ur din egen penna?
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen