Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene berus.

Vet du om att dina läppar är som gift,
Genom varenda vrå av min taniga kropp.
Ett morfin av gyllene berus,
Du får mina ben att släpa bland grus.
Vet du att dina kyssar trycker mig långt, långt ner?
Att blackouten från dom låter mig inte se ljuset nå mer.
Jag tror inte heller vill,
Jag kan vara hög när jag vill,
På en kyss från en kobra med sting.
Nu kan ingenting stoppa mig,

Verkligen,   Ingenting.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 506 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-16 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben