Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det så här det är när man är kär?

Jag kan inte andas när något vänder mig,
Jag kan inte stå själv om du inte är här när det sker.
Jag känner mig kroniskt tom om jag inte får veta av dig.
Allt mitt mod försvinner, om du inte är här och efter mig ser.

Jag kan inte leva utan, jag kan bara leva med.
Det är som en bok utan bild och text,
Som ett barn som aldrig har växt.
Som en brasa som behöver konstant med ved.

Är det så här det är när man är kär?
Blir man förlamad från hjärtat till hjärna,
Och man mår som en stjärna,
Men bara när kärleken är med dig.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 605 gånger
Publicerad 2007-02-16 22:03



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Ja,så där är det att vara kär.Förälskelsen vänder upp och ner på hela ens tillvaro.Ju känsligare man är som person,desto mer upp och ner...
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben