Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från en dammråtta VI


Det gör ont
att sopas in i hörnet

och lämnas kvar




Övriga genrer av carimba
Läst 572 gånger
Publicerad 2007-02-17 17:12



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
jo,det gör det

intressant liknelse
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

carimba