Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANT eller FALSKT om SEX


ATT SEX ÄR LIKA MED KÄRLEK ÄR FALSKT

MEN ATT KÄRLEK OFTA LEDER TILL SEX ÄR JU SANT




Fri vers av Therés
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-17 19:11



Bookmark and Share


    carimba
alldeles riktigt
2007-02-17

  KonstigaKatter
SANT.
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!