Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidenbandet

ansiktet är sönder slaget
hon blöder
några ben i kroppen är säkert krossade
likaså hennes hjärta

där ligger hon nersparkad på golvet

ingen kan höra henne

hennes pojkvän står i köket
hans knytnävar är ömma

på hans vita tröja
lyser hennes röda blod















Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-17 19:31



Bookmark and Share


  aol
stark poesi som visar tagedin
2007-09-08

  soulmate_
sårbart,ömt men så otroligt..vasst...?bra skrivet,fint upplägg.
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag