Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker ofta på vad vi egentligen har för ideal... se bara på dessa fotomodeller som dör pga smalhetsidealen.


Du Kan

Du Kan!

Tillvarons oerhörda besatthet
Får oss att krokna
Under bördan
Att inte räcka till
Inte vara

Fin nog
Duktig nog
Vacker nog
Klyftig nog

Men när du tittar ordentligt
På din bäste vän
Nog upptäcker du sen
Att han/hon är

Fin nog
Duktig nog
Vacker nog
Klyftig nog

Den känslan du har
För din bäste vän
Använd den och vänd
Den mot dig själv
För du är

Fin nog
Duktig nog
Vacker nog
Klyftig nog

Älska dig själv
Fundera på vem du är
Tyck om dig
så sprider
du ljuset vidare

16/11-06




Fri vers av Solgladje
Läst 536 gånger
Publicerad 2007-02-17 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje