Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkar bara inte

sitter och lyssnar på samma två låtar hela tiden.
”Crash” och ”Kiss me deadly” går på repit,
och orden forsar ur mig.
nya tröjan e på, jag är sminkad och har gjort mig jättefin.
men jag orkar bara inte gå ut i kväll.
orkar inte träffa någon.
orkar inte viska meningsfullt och kasta heta blickar,
så fort någon snygg kille går förbi.
meningen va att vi skulle ut i kväll.
jag och vännerna.
dom fick gå utan mig.
för jag orkar inte bry mig,
om annat än dom två gamla rock låtar,
som spelas om och om igen i mina högtalare.
jag orkar bara inte.




Fri vers av rosentagg
Läst 598 gånger
Publicerad 2007-02-17 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske kan du skicka dom låtarna till mig oxå vid ett tillfälle?
Den här texten berättar för mig att diktjaget är starkt och vågar säga nej till även kompisar.....
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg