Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över min döda själ


kliv på, kliv på du bara
här finns inga gränser
kvar för dig
att överträda

så kliv på, kliv på du bara
kliv till dess du
försvinner
ut i periferin

skynda, skynda....




Fri vers av carimba
Läst 734 gånger
Publicerad 2007-02-17 23:02



Bookmark and Share


  The Stargazer
Jag gillar uppbyggnaden, med upprepningarna och rytmen. Det är en dikt som verkligen sätter sig, som man kan läsa om och om igen hur många gånger som hellst. Starkt!
2007-08-08

    Marilyn Manson
skrämmande men bra
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

carimba